Profil

Om Espergærde Autocenter

Espergærde Autocenter Aps er grundlagt i 1965 og har siden 2006 været Espergærde´s lokale AutoMester.

Espergærde Autocenter har idag et professionelt og moderne værksted som er kvalificeret til at servicere og reparere alle bilmærker. Herudover har Espergærde Autocenter en salgsafdeling, hvor du altid kan få en korrekt rådgivning og vi sammen kan finde en bil der passer netop dig.

I vores moderne værksted udfører vores kvalificerede medarbejdere 1000-vis af forsikringsskader, services og reparationer på alle bilmærker hvert år, og med mere end 20 års egne erfaringer indenfor motorsport ved vi at grundighed, kvalitet og den rigtige foreberedelse er vejen frem til at komme godt i mål, hvilket vi naturligvis overfører til dagligdagen og derved sikrer 100% tilfredse kunder.

Vores ambition er at alle kunder får en rigtig god oplevelse og vi arbejder alle ud fra en målsætning om at levere en komplet serviceoplevelse med kundens behov i centrum.

Hos Espergærde Autocenter investerer vi løbende i ny teknologi og efteruddannelse af alle medarbejdere så vi sikrer at alle besidder den nyeste viden indenfor såvel produkter som teknik.

Vi lever naturligvis fuldt ud op til AutoMester´s løbende kvalitetskontrol af vores arbejde og værksted.

Vi glæder os til at byde dig velkommen her hos Espergærde Autocenter.

Henrik Eilertsen

Mester 

Telefon & Mail

49 13 13 16

mceilert@gmail.com

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder